Z-Extra services-Ontruimen gebouwen

logo Vlotweg verhuizingen

Extra services

Rondom de verhuizing van uw bedrijf zijn er aanverwante klussen waarvoor u de expertise kunt inroepen van Vlotweg verhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in deze extra services en u kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

Ontruimen gebouwen

Het ontruimen van gebouwen is een stuk nazorg bij een verhuizing. Nadat een pand lange tijd in gebruik is geweest, moet er het een en ander gebeuren om het gebouw in de oorspronkelijk staat terug te brengen, zodat het pand aan de verhuurder kan worden overgedragen of om het pand verkoopgereed te maken. Overtollige stellingen, koffiecorners, voorraden, inventarissen zoals meubels en plantenbakken etc. moeten worden verwijderd en eventueel worden afgevoerd.

Vlotweg Top movers verzorgt dit op een verantwoorde manier. Wij geven advies over de afzetmogelijkheden van o.a. meubilair dat voor hergebruik geschikt is. Wij zijn Erkende Projectverhuizer (PPV) en ISO 14.001 gecertificeerd en we houden het milieu nauwlettend in het oog.

MVO-gecertificeerd

logo groen verhuizen

 Vlotweg Top Movers
 is MVO-gecertificeerd >

 

logo-PPV

 Direct offerte aanvragen?


- Ik wil een afspraak maken voor een offerte op maat:

Handyman service

De Handyman service is breed inzetbaar. Naast de gebruikelijke verhuisklussen kunt u ons inschakelen voor (de-)montage van (kantoor)meubelen, IT-werkplekbeheer en -aanleg, verhuizen van uw serverpark, testen en patchen, en meer... Lees meer

Delta 51 | 6825 ML Arnhem | T: 026 - 36 29 240 | info@vlotweg.nl