Z-Extra services-Verhuiscontainers

logo Vlotweg verhuizingen

Extra services

Rondom de verhuizing van uw bedrijf zijn er aanverwante klussen waarvoor u de expertise kunt inroepen van Vlotweg verhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in deze extra services en u kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

Verhuiscontainers

Verhuiscontainers worden ingezet als vervanger van de zogeheten meterbakken. Veelal worden deze verhuiscontainers gebruikt bij verhuizingen van scholen en bedrijven waar handelsartikelen, gereedschappen, archieven, computers of andere waardevolle goederen tijdens het verhuisproces in afgesloten verhuiseenheden moeten worden klaargezet of verzonden.

De onderste bak, voorzien van een vast verrolbaar onderstel, wordt tot aan de werkplek gerold en per bak gevuld. De gestapelde set bakken wordt afgesloten, en kan desgewenst verzegeld worden. Door de Euro afmetingen van 60 x 80 cm zijn de verhuiscontainers ideaal om op pallets te plaatsen, te verhuizen, of om als tijdelijke opslageenheid te dienen. De verhuiscontainers worden onder andere door Vlotweg Verhuizingen bv. ingezet en verhuurd.

MVO-gecertificeerd

logo groen verhuizen

 Vlotweg Top Movers
 is MVO-gecertificeerd >

 

logo-PPV

 Direct offerte aanvragen?


- Ik wil een afspraak maken voor een offerte op maat:

Handyman service

De Handyman service is breed inzetbaar. Naast de gebruikelijke verhuisklussen kunt u ons inschakelen voor (de-)montage van (kantoor)meubelen, IT-werkplekbeheer en -aanleg, verhuizen van uw serverpark, testen en patchen, en meer... Lees meer

Delta 51 | 6825 ML Arnhem | T: 026 - 36 29 240 | info@vlotweg.nl