Z-Extra services-Verhuismaterialen en verhuismiddelen

logo Vlotweg verhuizingen

Extra services

Rondom de verhuizing van uw bedrijf zijn er aanverwante klussen waarvoor u de expertise kunt inroepen van Vlotweg verhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in deze extra services en u kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

Verhuismaterialen en verhuismiddelen

Voor de uitvoering van verhuizingen en of het verpakken van kwestbare zaken zijn er specifieke materialen en grote hoeveelheden verhuisdozen en verhuismiddelen nodig. Vlotweg Top Movers levert verhuismateriaal met een uitstekende ‘door-to-door’ service. Ook zijn we gespecialiseerd in het verhuren van verhuismiddelen in allerlei soorten en onbeperkte hoeveelheden. Vlotweg beschikt over een groot assortiment aan verhuismaterialen en verhuismiddelen om de verhuiswerkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Bij omvangrijke of specifieke projecten huren we extra materiaal in bij gekwalificeerde verhuurbedrijven.

 

MVO-gecertificeerd

logo groen verhuizen

 Vlotweg Top Movers
 is MVO-gecertificeerd >

 

logo-PPV

 Direct offerte aanvragen?


- Ik wil een afspraak maken voor een offerte op maat:

Handyman service

De Handyman service is breed inzetbaar. Naast de gebruikelijke verhuisklussen kunt u ons inschakelen voor (de-)montage van (kantoor)meubelen, IT-werkplekbeheer en -aanleg, verhuizen van uw serverpark, testen en patchen, en meer... Lees meer

Delta 51 | 6825 ML Arnhem | T: 026 - 36 29 240 | info@vlotweg.nl