Nieuws

logo Vlotweg verhuizingen

Vlotweg heeft voor haar klanten een nieuwe website over haar verhuisdiensten gemaakt. De site is informatief over alles wat met verhuizen te maken heeft en de diensten die wij op dit gebied kunnen aanbieden.

Vlotweg Top Movers heeft zich, in de persoon van Jos Bakker, ingezet om het Standard Business Reporting programma te promoten. Een uniek programma dat gezamenlijk gedragen wordt door de ABN-AMRO bank, de RABO bank, de ING bank, de KvK, het CBS en vooral ook door de overheid. Na een aantal jaren zet het gebruik van het SBR nu eindelijk goed door en gaat de MKB ondernemer er de voordelen van ondervinden.

Het Gelders Archief gaat haar nieuwe pand in Arnhem betrekken en Vlotweg Verhuizingen mag de verhuiswerkzaamheden uitvoeren. Vanuit vier locaties, waaronder Nijmegen en De Steeg, worden de archieven (met een totale lengte van liefst 35 km) en diensten ondergebracht in Arnhem. De gunning ging middels een aanbesteding op basis van E.M.V.I. Van de inschrijvers was Vlotweg Top Movers de partij die het meest gunstige scoorde waarbij kennis van zaken is terug te vinden op de site www.verhuizen.nl. De basis van de kwaliteitsbeoordeling waren de kwalitatieve eisen van het Keurmerk Erkende Projectverhuizers (www.ppv.nl). Natuurlijk is Vlotweg is zeer content met de gunning. Brian Bakker: "Het is altijd fijn om in deze tijd, waarbij de economie en dus ook de verhuissector onder zware druk staat, een opdracht met deze omvang te verwerven". Daarnaast is het ook goed voor de lokale werkgelegenheid van Arnhem".

De Handyman service van Vlotweg Verhzuizingen verzorgt diverse facilitaire werkzaamheden voor Rijkswaterstaat. Het nieuwe kantoor van RWS, waar de 450 medewerkers gehuisvest zijn, behoeft dagelijks onderhoud en de invulling van de facilitaire werkzaamheden. Vlotweg Verhuizingen verzorgt deze facilitaire ondersteuning. Het nieuwe onderkomen voor RWS is het prachtige nieuwe Eusebiushof in het centrum van Arnhem.

Vlotweg heeft weer enige medewerkers van de voetbalclub Vitesse mogen verhuizen. De spelers gingen en kwamen van Denemarken en Oostenrijk. Prima verlopen verhuizingen. De laatste medewerker waarvoor wij in de weer zijn is de nieuwe Directeur vanuit Amerika met zijn gezin, maar ook die verhuizing zal zeker tot volle tevredenheid verlopen.

Verhuistip

Verhuisgereed maken van uw inboedel:
Hangkleding kan kreukvrij worden ingepakt in garderobedozen.
Klik hier voor alle verhuistips

 

Groen verhuizen

logo groen verhuizen

 Vlotweg Top Movers
 is een CO2 neutrale
 onderneming >

 

logo-Erkende-verhuizers

 Direct offerte aanvragen?


- Klik hier voor een uitgebreide voorcalculatie.
- Klik hier om prijzen te berekenen voor het verhuizen
  van alleen ‘grote stukken’.

De offerte is gratis en verplicht u tot niets.
Ik wil een afspraak maken voor een offerte op maat:

Delta 51 | 6825 ML Arnhem | T: 026 - 36 29 240 | info@vlotweg.nl